"Ketahui Rahsia Bagaimana Cara Menjana Wang di Internet Tanpa Modal Dengan Laman Web Anda!"

Kini lebih daripada 2000 orang telah pun mendapatkan Panduan Google Adsense yang pertama dan terlaris di Malaysia ini sejak tahun 2006!


Adakah anda tahu bahawa anda boleh menjana wang yang tidak terhingga dengan hanya membuat laman web percuma walaupun tiada kemahiran dengan Google Adsense ?

 

   

Dapatkan 15 Rahsia Memaksimakan Pendapatan Adsense secara PERCUMA.

 
eMail address:
First Name:
 

Daripada: Mohd Shamsuriyadi

Tarikh:
RE: Panduan Raja Adsense

Sahabat Sekalian,

Pernahkah anda melihat iklan sebegini?

Sudah tentu! Ia berada merata rata di internet hari ini!

Malah ia juga digunakan oleh organisasi besar seperti Lelong.com.my dan Jobstreet.com.my. Malah ia juga digunakan oleh kumpulan NSTP iaitu penerbit akhbar utama di Malaysia.

Adakah anda tahu bahawa anda sebenarnya boleh membuat duit dengan iklan sedemikian? Ya.. Ia adalah Google Adsense iaitu salah satu program perkongsian pendapatan daripada iklan yang paling popular di seluruh dunia..

Semua Orang Boleh Buat Duit dengan Google Adsense..

Dengan Panduan Raja Adsense, saya akan mengajar anda membuat duit dengan tanpa menggunakan sebarang Modal langkah demi langkah .

Anda boleh ikuti langkah yang dilakukan oleh ramai rakyat Malaysia yang mula sedar akan bagaimana untuk membuat duit di internet. Dengan internet, anda bukan sahaja boleh mendapatkan maklumat, malah anda juga boleh membuat wang yang banyak!

Teruskan membaca... dan anda akan mendapati cara menjana wang di internet dengan Adsense sangat mudah sehingga kanak-kanak 12 tahun boleh melakukannya. Anda bakal menghasilkan Mesin menjana wang yang tidak terhingga 24 jam sehari,7 hari seminggu dan 365 hari setahun tanpa henti.

Dengan Panduan Raja Adsense, anda akan diajar langkah demi langkah untuk menjana wang tanpa henti dengan Google Adsense.

Dengan Panduan Raja Adsense...

Anda tidak perlu mengeluarkan modal untuk promosi

Anda tidak perlukan modal untuk membangunkan laman web

Anda tidak perlu kemahiran menulis iklan

Anda tidak perlu mengeluarkan modal untuk nama domain

Anda tidak perlu mengeluarkan modal untuk hosting

Anda tidak perlu mahir dalam bahasa Inggeris

Apakah Itu Google Adsense?

Google Adsense merupakan satu program perkongsian pendapatan daripada pengiklanan di internet oleh Google. Ia merupakan antara program membuat duit di internet yang memerlukan syarat kelayakan yang minimum dan anda pun boleh lakukannya!

Adsense Hangat di Malaysia!

Google Adsense merupakan satu program yang paling mendapat sambutan di Malaysia. Buktinya, carian terbanyak berkenaan Adsense di dunia adalah dari Malaysia! Tak percaya? Lihat di bawah:

Carian mengenai Google Adsense di Malaysia adalah tertinggi di Dunia berdasarkan Google Trend. Namun, hanya segelintir sahaja yang betul² mahir dalam Google Adsense. Yang lain hanya ingin " CEPAT KAYA " dengan Google Adsense.

Ini menunjukkan Google Adsense kini merupakan pilihan utama rakyat Malaysia untuk mencari duit tambahan untuk mereka. Jadi belajar daripada yang pakar!

Adakah anda mempunyai masalah ini:

Saya tidak mempunyai laman web?
Tiada Masalah.

Saya tidak mempunyai nama domain?
Tiada Masalah.

Saya masih baru dengan internet?
Tiada Masalah.

Saya Tiada modal?
Tiada Masalah.

Saya kurang faham ebook bahasa Inggeris?
Tiada Masalah.Ia ditulis dalam Bahasa Malaysia yang mudah!

Itu adalah persoalan yang sering menjadi tanda tanya kebanyakan orang untuk membuat duit dengan Google Adsense. Jangan hanya memberikan alasan. Bertindak sekarang!

Google Adsense adalah bukan Skim Cepat Kaya!

Perlu saya ingatkan Google Adsense adalah bukan skim cepat kaya. Ia merupakan satu program yang sah di sisi undang undang. Penyertaan adalah terbuka dan percuma! Namun anda masih perlu untuk berusaha untuk berjaya.

Bukan Senang, Nak Senang!

Dengan Panduan Raja Adsense, anda akan diajar tentang bagaimana untuk mula membuat duit dengan Google Adsense. Ia terbukti apabila ramai anak muda yang dahulunya hanya mengunakan internet untuk chatting kini mula berminat untuk buat duit dengan Google Adsense.

Anda boleh lakukan secara Part Time!

Jika anda seorang pekerja di sektor swasta atau kerajaan. Anda masih boleh lakukannya secara Part time dari rumah. Apa yang perlu adalah 1 jam diluangkan untuk Google Adsense dan biarkan laman web anda bekerja untuk anda!

Anda tidak perlu online 24 jam untuk buat duit dengan Adsense. Hanya sedikit masa anda diperlukan bagi megemaskini blog anda.

Sahabat yang dihormati,

Dengan Panduan Raja Adsense , anda boleh mula mendapat minimun $100 dari Google dengan lebih cepat tanpa perlu mengeluarkan satu sen pun untuk membina laman web. Anda akan diajar langkah demi langkah sambil dibantu gambar dan rajah yang mudah untuk diikuti.


Ini merupakan panduan menjana pendapatan dengan Google Adsense yang pertama dalam Bahasa Malaysia dan ia dibuat di Malaysia . Saya mengambil masa hampir setahun untuk mengumpulkan semua teknik yang boleh meningkatkan pendapatan anda di internet dan mengolahnya agar mudah difahami oleh semua orang walaupun tiada pengalaman membina laman web.

Bagaimana Panduan ini memberi manfaat kepada anda?

Menunjukan cara mencari duit tambahan dikala semua harga barang naik .

Menunjukan cara mendapat duit yang tidak terhingga .

Menunjukan cara membuat laman web yang menjana pendapatan anda .

Menunjukan salah satu cara membuat wang di Internet .

Menunjukan cara buat duit tanpa modal .

Menunjukan cara membuat wang dari bilik tidur anda .

Dapatkan Ebuku ini Sekarang!

Apa yang perlu anda buat untuk buat duit dengan Google Adsense?

Apa yang perlu lakukan ialah:

Bangunkan laman web seperti orang lain.

Pohon akaun Google Adsense

Letak iklan Google pada laman web anda.

Bawa pelawat ke laman web anda.

Pelawat klik iklan

Google caj pengiklan

Anda mendapat bayaran daripada Google setelah cukup USD100

Inilah langkah yang perlu anda buat bagi membuat duit dengan Google Adsense. Senang bukan? Ia tidak la terlalu rumit sehingga memeningkan kepala anda.

Tahukah anda..

Sean Wu dari Thailand yang berusia 24 tahun memperoleh pendapatan USD48,583 sebulan dengan hanya mengendali dan menyelengarakan Blog dari bilik tidur. Apa yang dilakukannya hanya meletakkan iklan Google pada blog beliau.

Jika mereka boleh melakukannya,anda pun boleh. Panduan Raja Adsense akan membimbing ke arah kebebasan kewangan yang terhangat di pasaran.

Anda mungkin pernah dengar orang mencadangkan anda membuat wang di internet tapi anda tidak tahu bagaimana hendak bermula. Inilah masanya,sertai kami sekarang!

Dapatkan ebuku sekarang!

Jika anda seorang..

Seorang pelajar yang perlukan duit tambahan?

Ingin berkahwin,tapi tiada wang?

Tiada kerja,Pengangur?

Perlu duit nak bayar hutang?

Ingin mengubah taraf hidup?

Surirumah yang menjaga anak dirumah?

Kena buang kerja atau VSS?

Harga minyak naik,Nak duit tambahan?

Panduan Raja Adsense adalah sesuai kerana ia adalah asas untuk belajar tentang cara buat duit di internet . Ia mungkin dapat membantu anda menyelesaikan masalah kewangan anda walaupun melakukannya secara sambilan atau suka-suka. Saya telah menghabiskan beratus ratus ringgit untuk mengumpul seterusnya mengkaji teknik teknik yang berkesan dan masa hampir 1 tahun dihabiskan agar dapat dikongsikan dengan anda semua hari ini.


Ia adalah Panduan Langkah Demi Langkah dengan Bergambar dan Video!

Memperkenalkan:"Raja Adsense: Panduan Rahsia Membuat Wang di Internet Tanpa Modal Dengan Google Adsense".

Ia adalah ebook Google Adsense yang pertama di Dunia dalam Bahasa Malaysia. Ia masih bertahan sebagai salah panduan Google Adsense utama sejak tahun 2006 iaitu 4 Tahun di pasaran!

Jika anda menempah sekarang, anda akan menerima ebook terbaru dari kami iaitu 2 Siri Adsense Kembali dengan harga yang sama.

Kini untuk masa yang terhad.Hanya RM99.00.RM50

PESAN SEKARANG


Ebook Adsense Kembali : Bagaimana Untuk Mendapatkan Akaun Google Adsense Setelah Diban...


Ketahui Bagaimana Google Mengesan Mereka Yang Pernah Diban
Langkah Yang Perlu Anda Lakukan Untuk Mendaftar Akaun Google Adsense
2 Cara Untuk Mendapatkan Akaun Google Adsense
   
   

Ebook Adsense Kembali : Bagaimana Untuk Mendapatkan Akaun Google Adsense Dan Buat Duit Tanpa Perlu Mahir Bahasa Inggeris!


Bagaimana Untuk Membuat Kajian Pasaran dan Permintaan
Tools Percuma Untuk Kajian Pasaran
Bagaimana Untuk Membina Blog Yang Mudah Diluluskan Untuk Google Adsense
Bagaimana Untuk Mendapatkan Artikel Untuk Blog
4 Cara Buat Duit Dengan Google Adsense Tanpa Mahir Bahasa Inggeris

Kami menerima banyak rungutan tentang bagaimana untuk mendapatkan Akaun Google Adsense dan buat duit tanpa perlu anda mahir dalam bahasa Inggeris. Kini, kami hasilkan penyelesaian bagi masalah ini.

Anda tidak semestinya mahir dalam Bahasa Inggeris untuk buat duit dengan Google Adsense. Anda akan mengetahuinya bagaimanakah caranya saya lakukan tanpa kemahiran bahasa Inggeris malah mengunakan beberapa patah perkataan sahaja.

Perhatian: Harganya masih kekal RM50 ketika ini. Namun ia akan dinaikkan harga pada bila bila masa sedikit masa lagi. Dapatkan Sekarang!!

Jaminan 100% Tanpa Risiko untuk Anda!

Saya berani Jamin bahawa anda akan terus mendapat membuat duit dengan Google Adsense jika anda mencuba semua apa yang disampaikan di dalam Panduan Raja Adsense ini.


Dibawah adalah testimoni sebenar daripada pelanggan pelanggan saya.

  "Akhirnya terbit juga panduan Adsense dalam Bahasa Malaysia.Sudah lama saya tunggu panduan dalam Bahasa Malaysia ini.Kandungannya juga banyak membantu saya "

Mohd Razif,Perak


 
 
 
"Tahniah, dah lama saya mencari Panduan Google Adsense di dlm BM,simple and senang nak follow. Siapa yang belum dapat lagi,cepat dapatkan!"

Ahmad Asfanizam Mohamad,Miri,Sarawak


 
 
"Saya sedang rancak membuat kajian mengenai Google Adsense dan telah byk membeli dan download e book atau CD dari 'Sifu-Sifu' yg telah berjaya terutama dari Malaysia dan saya anggap kandungan buku ini amat menyeluruh, senang difahami, in order, ikhlas dan bersifat benar-benar mahu membantu. It's worth for the price!!"

Sabariah,


 
  " Dengan adenye buku Rajaadsense versi Bahasa Melayu ini, saya dapat merungkaikan masalah saya terhadap Google adsense. Terima kasih Rajaadsense. "

Nasril,Kuantan
http://paintball-xtreme.blogspot.com


 
 
  "Saya mula mendapatkan Panduan Raja Adsense ini awal Julai 2006 yang lalu. Serentak dengan itu saya berjaya mendapatkan akaun Google Adsense dan mencuba sebahagian daripada apa yang ditunjukkan oleh saudara Shamsuriyadi dlm ebook panduan adsense ni.
Alhamdulillah sehingga tulisan saya ini, earning sy dlm Google adsense makin meningkat setiap hari. "

Mohd Aizad bin Zulkifli
Dungun, Terengganu
http://www.newbreeder.com


 
 
   

Ebook yang pertama saya beli didalam Bahasa Malaysia. Sebagai orang yang baru berjinak dengan adsense buku yang ditulis didalam BM sememangnya ditunggu oleh orang baru seperti saya. Sesuai untuk beginner yang baru mengenali Program adsense. Gaya penulisan yang santai dapat membantu saya memahami dengan cepat. Selepas membaca saya terus praktik dan hasilnya akaun google adsense saya di luluskan dalam tempoh tidak sampai sebulan...Terima Kasih kepada Raja Adsense..buku ini memang disyorkan kepada mereka yang baru berjinak dengan google adsense.

Murtaza Osman - Ampang/Selangor www.tazamfnbiz.com/blog

 
   

Saya memang tidak tahu apa-apa tentang apa itu Google Adsense sehinggalah saya terjumpa dengan buku tulisan Raja Adsense yang menerangkan secara terperinci apa itu Google Adsense dan teknik-teknik mudah memperoleh pendapatan percuma melalui nya. Tahniah Raja Adsense!

Syed a.k.a Dumor
http://layanbiz.com/blog


 
  Saya tak pernah pun terfikir untuk mendapatkan cek dari luar negara sebelum ni.Tapi, Alhamdulillah Panduan Raja Adsense oleh en Sham ni merupakan titik tolak permulaan saya dalam dunia internet dan keusahawanan yang membuka impian saya dengan luasnya. Saya sangat berpuas hati dengan penjelasan dan tutorial ringkas dalam panduan ni. Walaupun sekarang dah berlambak panduan adsense yang diedarkan secara percuma, ia tetap tidak dapat menandingi Panduan Raja Adsense.  Kenapa? Kuncinya pada support yang diberikan. Support yang disediakan bersama-sama Panduan Raja Adsense ni amat menyenangkan  hati saya. Nak USD$100 dalam masa sebulan? Panduan Raja Adsense akan membuka tirai impian tersebut. Yang penting rakan-rakan baca dan bertindak..

Mohd Naim Bin Abdul Rahim
Kedah
http://diariadsense.com


 
 
   

E-book raja adsense sesuai dimiliki oleh mereka yg baru (newbie) ingin mencuba cari duit dengan adsense. Banyak tip, panduan, langkah2 yg mudah diikuti bermula dari awal hingga lah terciptanya laman web adsense. Mula-mula saya belajar buat adsense dari e-book ini dan makin lama makin faham bagaimana adsense memberi duit pada kita. Kalau saya tau tentang adsense ni lebih awal, kan untung lah saya dan mungkin dah banyak saya buat duit melalui adsense. Terima kasih RajaAdsense yg banyak mendedahkan rahsia adsense yg. setanding dengan e-book luar negara. Tak payah beli ebook mat saleh yang mahai-mahai, ebook ni pun dah cukup baik untuk kita mulakan bisnes adsense.

Meor Shukri
Penang
http://www.jomwebtemplate.com


 
   

Buku ni bagus sebab diterangkan dalam bahasa yang mudah, dibantu dengan gambar-gambar yang berkaitan serta turut memberikan tips2 terbaru tentang adsense. Sangat sesuai bagi mereka yang baru mengenal adsense. Dalam apa2 belian e-produk pun, yang penting adalah aftersale support, dan Rajaadsense tak gagal dalam memberikan bantuan tersebut

eches ,beseri, perlis
http://blog.eches.net


 
   

E-book Raja Adsense memang benar-benar berkesan. Banyak teknik yang saya pelajari dalam meningkatkan pendapatan saya dalam Google Adsense. Alhamdulillah telah berhasil dalam masa sebulan. Terima kasih Raja Adsense!

Mohd Nasoha a.k.a. soha
http://download-percuma.blogspot.com

 
  " Ebook Panduan Raja Adsense merupakan panduan, teknik,skill dan nasihat yang bijak serta penuh dengan informasi yang mudah difahami dan dipraktikkan. Satu-satunya ebook yang boleh mengubah minda anda terhadap adsense. Anda perlu membaca ebook yang hebat ini segera."

Hani Hafiz
Bandar Laguna Merbok,Sungai Petani Kedah
www.bijakstudy.com


 
 
  Terima kasih syam kerana dengan ebook rajaadsense ini, saya telah berjaya menghasilkan pendapatan sampingan melalui blog. Usaha sham ini patut dicontohi kerana membantu rakan-rakan lain yang ingin mencari pendapatan dari internet tanpa terlibat dengan mana-mana skim cepat kaya.

Mohd Zaki Bin Abu Bakar
Johor
http://www.tekniksimple.com


 
 
   

"Buku raja adsense amat sesuai digunakan di Malaysia ini kerana penerangan yang begitu padat dan mudah untuk difahami walaupun seseorang tidak berpengalaman dalam bidang internet.Walaupun seseorang itu sudah tahu mengenai google adsense dengan belajar sendiri perlu dapatkan jugak ebook ini.Mengapa perlu?Belajar sendiri dengan belajar dari orang yang betul-betul mahir dalam sesuatu bidang memang lain.Kebiasanya bila belajar sendiri tiada hala tuju dan selalu melalui jalan jauh sedangkan ada jalan singkatnya.Itu adalah pengalaman saya sendiri sebelum membeli ebook ini.Bila dah beli rupa-rupanya "macam ni cara yang terbaik". Orang dapat buat duit dengan jaya melalui adsense tapi kita membuang masa begitu sahaja.So cepat dapatkan ebook ini.Saya memang berpuas hati dengan ebook Raja Adsense dan penulisnya yang sentiasa ambil berat tentang pembelinya. "

Sabri Ahmad
Kota Bharu/Kelatan.
http://www.kongsiblog.org

 
   

" Ebook Rajaadsense merupakan ebook yang amat praktikal, mudah difahami dan wajib dimiliki oleh 'newbie' yang ingin mula menjana pendapatan melalui Google Adsense."

Saiful Anuar Bin Mohamad
Melaka
http://travel-tourism-melaka.blogspot.com


 
   

"Saya sudah lama mendengar cerita mengenai adsense ini, tetapi masih tercari-cari maklumat, tetapi dengan adanya buku adsense dalam bahasa melayu yang dihasilkan oleh syamsuryadi ia telah merungkai segala permasalahan saya dengan adsense ini. terima kasih syamsuryadi, kepada anda di luar sana yang masih tercari-cari panduan berkaitan adsense jangan berlengah lagi dapatkan sekarang, jangan biarkan wang dari google berlalu hari demi hari tanpa memenuhi poket anda."

Masuri bin Lahuri
Batang Kali, Selangor
http://www.bukaminda.com


 
   

" Sebuah ebook yang padat dengan maklumat untuk anda adaptasikan ke dalam blog adsense anda.Anda tak perlu ragu-ragu untuk memilikinya kerana isi kandungannya lebih bernilai daripada harga yang ditawarkan.Sebuah ebook bertaraf 5 bintang."

Afzai Afandi
Ipoh, Perak
http://www.afzaiafandi.com


 
   

"Panduan Adsense BM pertama yang saya baca. Isi kandungannyasenang diikuti dan difahami. Dari situlah, saya mula memahami Adsense untuk melangkah setapak lagi ke hadapan dalam dunia blogger & adsense."

Aizuddin
Kelantan
http://tweak-everything.blogspot.com

 
  "Tidak seperti ebook lain berkaitan Adsense, ebook ini betul2 berlainan. Memang sesuatu yang diharapkan daripada orang yang betul2 arif tentang Adsense dan paling penting telah berjaya melakukannya. Tidak rugi mencuba - "Ilmu di mana2, yang ada nilai semestinya berharga". "

Affuan Ramzai
Kelantan < > KL
http://www.Affuanramzai.com


 
 

Diatas adalah antara ribuan pelanggan Panduan Raja Adsense yang berpuas hati dengan ebook ini. Ia telah membantu ribuan Rakyat Malaysia memahami Google Adsense. Saya pasti ia juga mampu membantu anda.

Lagi Testimoni daripada forum Raja Adsense:


Jadi kenapa berlengah lagi?
Bertindak sekarang!

"Hanya anda boleh mengubah nasib hidup anda"

Jangan hanya memberikan alasan untuk lambat bertindak. Kini barangan keperluan semakin meningkat. Inilah caranya untuk anda menampung perbelanjaan yang semakin meningkat.

Jika anda menempahnya sekarang, anda berhak untuk mendapat bonus tambahan ini:

Bimbingan dan Khidmat Nasihat

Inilah yang membezakan anda membeli ebook dan buku. Anda akan dibimbing untuk memulakan blog anda yang pertama dan menyelesaikan segala masalah anda dengan Google Adsense.

Khidmat ini hanya menerusi email, 24 jam sehari.

Kami tidak pernah terlepas untuk membalas email pelanggan kami dalam masa 24 jam sejak 2006!


Video Tutorial Raja Adsense

Video Tutorial ini akan membantu anda untuk memahami dengan lebih senang kandungan Ebook Raja Adsense.Anda boleh download dan melihat video ini di dalam komputer anda walaupun tanpa talian internet.

Ia mengandungi 7 Video Langkah Demi Langkah dalam bahasa Malaysia.

 


37 Ebook Tambahan

Anda akan menerima 37 ebook tambahan tentang perniagaan internet dan buat duit di internet. Ia akan membantu anda untuk memulakan perniagaan internet anda sendiri. Manfaatkan ebook ini. Jangan hanya download, baca dan aplikasikannya.

 


40,000 Keyword Bernilai Tinggi

High Paying Keyword (HPK) adalah jalan pintas untuk anda berjaya dalam Google Adsense. Anda boleh fokuskan topik blog anda kepada topik bernilai tinggi ini. Buat kajian dan analisis berdasarkan HPK ini. Anda pasti akan berjaya.

 

Tempah Sekarang Sebelum Harga dinaikkan!

Jangan hanya gunakan internet untuk chatting, facebook, friendster dan myspace. Gunakan internet untuk anda buat duit! Manfaatkan masa anda..

Klik Sini Untuk Melakukan Tempahan Sekarang!

Anda Boleh Menempahnya Walaupun Pada Pukul 3 pagi.

 

Panduan Raja Adsense telah berada di pasaran selama 4 tahun. Ia terus bertahan dan berkembang sehingga hari ini. Ini mengambarkan betapa kukuhnya dan bermanfaatnya Ebook ini dalam mendidik Masyarakat Malaysia tentang potensi buat duit dengan internet.

Ia merupakan satu tempoh yang cukup lama dan matang bagi membantu anda mengenali potensi buat duit di internet yang sebenar. Bukan cakap kosong, ia terbukti telah membantu ramai rakyat Malaysia mengenali Google Adsense.

Salam usahawan,


Mohd Shamsuriyadi Mamat
Bac.(Hons)Information Technology
www.shamsuriyadi.com
HP: 012 956 5256

Masa: Isnin-Jumaat sahaja.

P.S.  Jika anda membaca dan mengamalkan panduan ini,saya jamin anda akan dapati mencari wang di internet adalah mudah, semudah 1-2-3 jika anda mempunyai ilmu tentangnya. Hanya RM99.00 RM50, harga ini akan saya naikkan kepada harga asal bila bila masa dari sekarang. Jangan berlengah lagi!

P.P.S. Segala teknik yang ditunjukkan adalah berdasarkan pengalaman dan teknik teknik dari mereka yang pakar dalam dunia Internet Marketing khususnya dengan Adsense. Diharap ia akan membantu anda bagi mencapai kebebasan kewangan dalam hidup anda. Sebarang pertanyaan,anda boleh merujuk Soalan Soalan Lazim.


P.P.P.S. Panduan ini dalam bahasa Malaysia. Jadi anda tidak perlu risau jika tidak faham istilah didalamnya.Ia sesuai untuk mereka yang masih baru dan berminat untuk mencuba Adsense sebagai salah satu punca pencarian wang dari internet. Anda boleh memulakannya Tanpa Modal dengan panduan ini.

 

[ Home ] [Blog] [Forum] [ Terma ] [ Contact Us ] [ Disclaimer ][Soalan Lazim][ Affiliate Login ]

Hak Cipta Terperlihara © 2006-2010 RajaAdsense.com