Panduan Google Adsense

  • Panduan Google Adsense
5

Google Adsense adalah antara program buat duit yang paling mudah. Anda tidak perlu menjual apa apa untuk mendapat duit daripadanya. Hanya dengan meletakkan iklan di laman. Jika ada pelawat yang berminat dengan iklan dan klik. Anda sudah mendapat duit daripadanya. Inilah yang akan anda pelajari daripada Panduan Google Adsense pertama dan paling lama di Malaysia.

Google Adsense juga kini menjadi salah satu pendapatan utama media online yang anda boleh lihat di laman mereka sekarang. Mereka tidak lagi menjual ruang iklan sebaliknya meletakkan iklan Google Adsense. Ia bermakna pendapatan daripada Google Adsense ini lebih menguntungkan berbanding mereka menjual ruang iklan di laman berita mereka.

adsense-harian-metro

Dalam bulatan merah di laman akhbar online Harian Metro terdapat iklan daripada Google Adsense. Mereka kini tidak lagi menawarkan ruangan iklan kepada mana-mana usahawan yang berminat, sebaliknya mengunakan iklan Google Ads untuk meningkatkan pendapatan mereka.

Mereka adalah syarikat besar dalam penerbitan. Dengan jutaan pelawat setiap bulan, mereka memperolah puluhan ribu dollar hasil daripada pengiklanan yang diletakkan di laman mereka. Pendapatan GA dibayar dalam matawang USD. Dan kini matawang Ringgit telah jatuh kepada RM4.40 bagi USD1.00. Jadi pendapatan ini didarab dengan 4.

Untung Untuk Mereka Menerima Duit USD

Sangat beruntung untuk mereka yang dapat duit dalam matawang USD. Pendapatan mereka 4 kali ganda berbanding biasa. Sayangnya tidak ramai yang tahu dan mengambil manfaat daripadanya.

Panduan Google Adsense Sebagai Rujukan

Panduan Raja Adsense ditulis pada tahun 2005 dan dijual pada tahun 2006. Ia telah mencapai 11 tahun dipasaran sekarang ini. Apa yang membuatkan ia bertahan begitu lama?

Sudah pastinya ia kerapkali dikemaskini apabila terdapat sebarang perubahan yang berlaku. Dengan support yang pantas membuatkan ia terus menjadi rujukan utama berkenaan Google Adsense. Tidak banyak ebook yang dihasilkan bertahan selama ini.

Kini panduan google adsense ini telah tampil dengan versi baru iaitu Panduan Raja Adsense Revive yang lebih baik dan advance berbanding sebelum ini. Pembeli juga masih boleh mendapat versi lama yang telah dikemaskini yang turut disertakan dalam pakej ini.

panduan-google-adsense

KLIK SINI UNTUK TEMPAH

Menulis blog boleh menjadi satu pendapatan yang lumayan buat mereka yang berminat untuk menulis dan menghasilkan video. Buat duit USD bukan lagi angan-angan kosong. Anda akan dibayar seolah-olah anda bekerja dengan enjin carian Google.

Dapatkan segera panduan ini untuk membantu anda mendapatkan USD anda yang pertama.

Dapatkan Tips Percuma Buat Duit Dengan Google Adsense!
panduan-google-adsense
Masukkan emel anda untuk menerima tips dan panduan percuma berkenaan Google Adsense.

Mail List Subscription Form

Please fill in and submit the form below to subscribe to our mailing list.

Add Comment